Recente Tweets
Werkzaamheden
Events
 
 
Met een hele dikke dank u wel naar de gemeentelijke vergunningverleners van Amsterdam presenteren Karma Productions, P.KING en DJBroadcast opnieuw een P.KING op Straat met de beste hoofdstedelijke house en techno. In samenwerking met Jägermeister zetten ze tijdens Koninginnedag, midden in het centrum, een gratis toegankelijk avond- en dagprogramma neer. 

Koninginnedag
Op Koninginnedag zelf kan je de vrijmarkt al snel laten voor wat het is, want The Please trapt om 12 uur af met een uiterst dansbare mix van elektronica en instrumentale hiphop. De rest van de dag geven de lokale kopstukken Aron Friedman (TrouwAmsterdam), Philip Young (90watts) en Café d’Anvers resident Joachim (Sound Architecture), ruim baan aan house, techno en tech-house van koninklijk niveau. De prinses en prins van de dag zijn twee internationale toppers, want niemand minder dan Shinedoe en levende legende Dimitri maken het affiche compleet.
 
 
 
Line-up:

Dimitri | Steve Rachmad | Eric de Man | Philip Young | Jama | Terry Toner | Freddy Spool |

Locatie: Pking, Hoek Vijzelstraat en Herengracht, Amsterdam
...
Tijd: 12.00 – 21.00

Entree: gratis

Als de terrassen worden geopend en de lente is begonnen staat Koninginnedag al rap voor de deur. Voor de liefhebber van het beste dat house en techno te bieden hebben is de kruising Vijzelstraat en Herengracht op ’t hoekje bij Pking inmiddels een geliefde plek om deze feestdag door te brengen. Want ook dit jaar organiseren Karma Productions, Pking en DJBroadcast een aflevering van Pking op Straat met Koninginnedag, ondersteund door Jägermeister. Op de flyer zien we onder meer drie absolute vedetten van het Nederlandse nachtleven: Dimitri, Eric de Man en Steve Rachmad.

2010 was het jaar van de daverende comeback van Dimitri. Maar in 2011 richt de aimabele Amsterdammer zijn blik op de toekomst. Met de symbolisch getitelde single The Kick Off op het prestigieuze Planet E label van Carl Craig liet hij als producer van zich horen, terwijl ook zijn dj agenda tjokvol zit met gigs in binnen- en buitenland.

Over vriendelijke artiesten gesproken: ook Steve Rachmad komt een set verzorgen tijdens deze ongetwijfeld zonovergoten dag. Rachmad is de man van vele aliassen en nog veel meer pareltjes van platen en remixes. Zijn sound kan worden omschreven als warm, energiek en muzikaal en zijn skills als dj staan tot ver buiten de landsgrenzen buiten kijf.

Sommige dj’s hebben ‘het’ gewoon en kunnen door hun techniek, muziekkeus en uitstraling elke dansvloer laten ontploffen. Eric de Man is zo’n dj. Al sinds jaar en dag maakt hij, al dan niet met platenkoffer, het Amsterdamse nachtleven onveilig. Voor deze gelegenheid zal hij wat vroeger op moeten staan, maar voor een krachtige set vol funky house en techno kun je hem midden op de dag uit bed halen.

Naast deze drie gekende top dj’s zal ook de jongere generatie haar opwachting maken. Terry Toner is de man achter Electronation, een organisatie die op vele fronten binnen de dance actief is. En met Philip Young staat een van de rijzende sterren van het moment op het programma. Zijn producties op labels als Rebirth, 90Watts, en Suruba vallen in goede aarde bij de internationale sterren, maar ook als dj staat hij meer dan zijn mannetje. Vrijbuiter Freddy Spool ontving onlangs een Gouden Kabouter voor zijn prachtige kapsel, maar weet ze in clubs als Air en NL regelmatig flink te raken van achter de draaitafels. Karma’s Jama tenslotte; deze globetrotter prijkte afgelopen zomer nog op het affiche van Carl Cox zijn ‘Tuesday in Space’, sluit zoals elk jaar Pking op Straat af met electronisch vuurwerk.

De entree is uiteraard gratis!

Voor meer info surf naar: www.pking.nl - http://www.karmaproductions.nl/ en www.djbroadcast.nl

PKING OP STRAAT MET KONINGINNEDAG is een productie van Karma Productions, Pking, DJBroadcast en mede mogelijk gemaakt door Jägermeister.
Op vrijdag 5 december zal het grote feestdagenfestival wederom gaat plaatsvinden in de Westerunie en Westerliefde!

Tijdens ‘Stamppot’ worden alle Nederlandse feestdagen samengevoegd in één avond, van Kerst tot Carnaval, Pasen, Sint Maarten, Koninginnedag en Hemelvaart. Op deze speciale extra large Sinterklaas editie zullen van 22.00 tot 06.00 de beste House, Acid en Techno klappers de revue passeren. Voor deze editie dan ook wel een hele dikke line-up, met o.a een wereldberoemde house professor uit Leipzig, veel vaderlandse publiekslievelingen en een zeer bijzondere Live act.

Voor de derde XL editie van ‘Stamppot’ is top producer Matthias Tanzmann uit Leipzig uitgenodigd. Deze ervaren rot behoort tot de meest toonaangevende producers van Duitsland. Dit jaar mixte hij al de DC10 compilatie cd en releasde hij op top labels als Pokerflat en zijn eigen label Moon Harbour. Naast een steengoede producer is Matthias Tanzmann tevens een DJ die weet hoe je een tent af moet breken. Met zijn rollende deep house, groovende minimal en techno oogst hij wereldwijd lovende kritieken. 

Naast ‘Stamppot’ resident en organisator Jama is publiekslieveling Kabale und Liebe dit keer uitgenodigd voor zijn bijzondere Live set. Deze geboren Bredanaar heeft, met zijn releases op Archipel en Remote Area, de afgelopen 2 jaar de wereld in een sneltreinvaart veroverd. Met een eigen avond in de Berlijnse club VCF, festivals als; Five days off, Awakenings festival en Welcome to the future heeft hij aangetoond een verrijking voor de dance scène te zijn. De avond wordt opgewarmd door niemand minder dan Melon. Met zijn brede kennis van house en zelfs disco, aangevuld met zijn eigen juweeltjes op o.a Ratio Music weet deze Amsterdammer als geen ander de dansvloer naar zijn hand te zetten. De aftrap van deze ‘Sinterklaas’ Stamppot wordt gedaan door Jacob Chevalier. Deze Hagenees draait al jaren de pannen van het dak in het Paard en One Four en zal de zaal inwijdden met heerlijke deep house en andere elektronische lekkernijen. 

De Westerunie wordt deze editie afgesloten door techno held van het eerste uur Steve Rachmad. Deze top Dj heeft niet veel introductie nodig, naast zijn vele releases wordt hij gezien als de connaisseur van de Nederlandse Detroit Techno, kom vooral luisteren waarom! Warme opzwepende Techno.

De Westerliefde is er deze keer bijgetrokken om een nog mooiere muzikale programmering aan te bieden. Na twee uitverkochte edities vonden we ook dat er gewoonweg meer Stamppot party space moest komen! Achtereenvolgens zullen in de Westerliefde aan bod komen, de nog steeds ‘vreemde’ maar zeer vet draaiende Carlos Valdes. De energieke, doorsnoei lekkerbek Philip Young. Deze Amsterdammer is bezig aan een top jaar met prachtige releases op het label 90 Watts. Als afsluiters van de Westerliefde de eer aan organisator Jama en ‘Hertz’ vriend Marcus Gehring. De mooiste platen zullen weer uit de tas worden getrokken om op een spetterende manier deze derde Stamppot editie af te sluiten!

Op deze super editie ook speciale visuele gasten namelijk KMDG. Deze bende, beter bekend als “Kwasten Met De Gasten”, zijn o.a verantwoordelijk voor de paintings en tags op Vollt loves summer en in de lift en gang van wijlen club 11. Op Stamppot XL gieten ze alle feestdagen in een obscuur vet meesterwerk! 

Verder de pixel koningin VJ Zanne, de echoënde MC P-Pholl, veel strobo’s, reuzen smily’s, acid paashazen, kerstbomen, confetti sletten en Sinterklaas en zijn geile Kerst-strooisters!

 

De WesterUnie is naast de WesterLiefde een van de plekken waar het nu gebeurt op het Wetsergasterrein, dat zich meer en meer ontwikkelt tot een van dé uitgaansgebieden van Amsterdam.

Op zaterdag 22 december is het tijd voor Stamppot, dat zich afficheert als 'Het Grote Feestdagen Festival'. De organisatie is nogal ambitieus: "Tijdens STAMPPOT worden alle Nederlandse feestdagen samengevoegd in één avond, van Kerst tot Carnaval, Pasen, Sint-Maarten, Koninginnedag en Hemelvaart.. Van 22.00 - 06.00 zullen de beste House, Acid en Techno klappers van de afgelopen 20 jaar de revue passeren."

Dat is nogal wat natuurlijk, maar aan de line-up zal het niet liggen. Onder aanvoering van veteranen Joost van Bellen en Eric de Man staan Philip Young, Jama aka Karma, Marcus Gehring, en Victor Bakhuis paraat om je een van de laatste knalavonden van 2007 te bezorgen. Ook MC P-Pholl en Club Zonder Filter dragen bij aan uw feestgenot.Reacties

Jager T op 02-05-2011 14:41

Waar blijven de foto's?!

Powered by Mijndomeinwebsitemaker.nl